Raad eens hoeveel wij van je houden.

Indovina un po' quanto ti amiamo

Ter nagedachtenis aan

GIOVANNI*

*9 Maart 2004

+14 Maart 2004

 

 
Deze site is gewijd aan Giovanni*
Lees hier zijn verhaal, bekijk hier de foto's van onze kleine jongen.
Dit is voor ons een  manier om hiermee naar buiten toe te treden, de vele vragen die ons dagelijks gesteld worden te beantwoorden, en aandacht te vragen voor dergelijke dramatische gebeurtenissen, die je leven kompleet en voorgoed veranderen...
Dergelijke drama's komen vaker voor dan wij ooit gedacht zouden kunnen hebben.
Zie hiervoor vooral ook de website van  http://www.lieve-engeltjes.nl/ ... doch doe dat alleen als je sterk in je schoenen staat en volgens ons vooral niet als je in verwachting bent.

Voor vragen van familie, vrienden, kennissen en andere ge´nteresseerden... ....(vooral voor hen die er een eigen "draai" aan (willen)  geven).....is er ook een speciale pagina te vinden.......intermezzo uiteenlopende informatie voor alle betrokkenen    of  klik hier voor ons "verlanglijstje"

Het zal echter nog wel een tijdje duren eer wij met deze site klaar zijn....het is voor ons nogal moeilijk om daar continue mee bezig te zijn.......Vaak moeten we gewoon even..."wat anders doen" 

Uiteraard staan wij open voor reacties en of suggesties.
U kunt dit doen via het gastenboek of gewoon via de e-mail.
Laat eens een berichtje achter......

Zou u graag ook zo'n website willen maken en kunnen wij u ermee helpen ? 
Mail ons dan. Wij helpen u graag.


De naam van de website www.raadeenshoeveelwijvanjehouden.nl  is ontleent aan een titel van een boekje welk wij van iemand kregen net op het goede moment,.....tijdens Giovanni's zware oneerlijke strijd...............bedankt Mano ! 

Het lied welk u hoort bij het openen van deze site werd gezongen tijdens het afscheid van Giovanni* door het kinderkoor "de Majellekes":

 

Giovanni.......net een paar uurtjes na de bevalling in het ziekenhuis....

 klaar om naar huis te gaan.......

                                                                       .